Kundomdömen

Lyssna på några av våra fantastiska kunder

Vi tror att det bästa sättet att förstå vad vi erbjuder är att höra det direkt från de människor vi har haft nöjet att tjäna. Våra kunder kommer från alla delar av Eskilstuna och omgivande områden, och de har anlitat oss för en mängd olika evenemang, från företagsluncher till stora fester och bröllop.

Våra kundomdömen ger en inblick i den kvalitet och professionalism du kan förvänta dig när du anlitar Catering Eskilstuna. De belyser också den personliga touch och uppmärksamhet på detaljer som vi lägger i varje evenemang vi serverar.

Vi är tacksamma för varje recension vi får, eftersom de hjälper oss att ständigt förbättra vår service och vårt erbjudande. Om du har anlitat oss tidigare och vill dela med dig av din upplevelse, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Håkan Olsson
Håkan Olsson
2023-10-20
Trevlig och kunnig personal
Ida Fredberg
Ida Fredberg
2023-07-18
Jätte god mat och sjukt bra kundservice !
Camilla Nordén (Milla)
Camilla Nordén (Milla)
2023-07-13
Bra å goda frys-matlådor
Berit Andersson
Berit Andersson
2023-01-13
Jättegoda smörgåstårtor och tårtor till Hugos 95 - års kalas .
Björn S
Björn S
2022-12-31
Vi beställde en trerätters nyårsmeny och det smakade fantastiskt gott. Det var första gången vi beställde mat här, men det blir absolut inte den sista.
Kåre Wamfors
Kåre Wamfors
2022-08-27
Bra och mycket prisvärda produkter.

Begär snabb offert

Vår egna kock hos catering eskilstuna

Vi finns här för dig! 👋

Catering Eskilstuna

Tack för besöket, hoppas vi hörs!. Vi är din framtida partner när du är i behov av catering. Vi erbjuder skräddarsydda cateringtjänster för företagsevent, privata tillställningar och offentliga evenemang.

Sajten drivs av Agenci & Peys som tillsammans förvaltar Catering Eskilstuna