Kontakta oss

Vanliga frågor och svar innan kontakt

Vilka typer av evenemang caterar ni för?

Vi caterar för alla typer av evenemang, inklusive företagsevenemang, privata fester, offentliga evenemang och temabaserade fester.

Erbjuder ni anpassade menyer?

Ja, vi kan skräddarsy en meny baserat på dina specifika behov och preferenser. Kontakta oss för att diskutera dina önskemål.

Har ni alternativ för specialkost?

Absolut, vi erbjuder ett brett utbud av vegetariska, vegan, glutenfria och allergivänliga alternativ. Låt oss veta om du eller någon av dina gäster har speciella kostbehov. Vi använder oss av Eatsy vid insamlingen av specialkost.

Hur långt i förväg behöver jag boka?

Vi rekommenderar att du bokar minst en månad i förväg för större evenemang. Men vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose även sista minuten-bokningar.

Vilka områden jobbar ni i?

Vi erbjuder främst catering i Eskilstuna men arbetar med omnejd, i distans med Strängnäs, Kungsör, Mariefred & Västerås. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov.

Erbjuder ni serveringspersonal och porslin?

Ja, vi erbjuder både serveringspersonal och porslin. Kontakta oss för mer information och priser.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vår egna kock hos catering eskilstuna

Svar inom 48h 👋

Catering Eskilstuna

Tack för besöket, hoppas vi hörs!. Vi är din framtida partner när du är i behov av catering. Vi erbjuder skräddarsydda cateringtjänster för företagsevent, privata tillställningar och offentliga evenemang.

Sajten drivs av Agenci & Peys som tillsammans förvaltar Catering Eskilstuna