Våra cateringtjänster

Vi erbjuder komplett catering för företag, privatpersoner och offentlig sektor.

Företagsevent

Företagsevent

När det gäller företagsevent förstår vi på Catering Eskilstuna att varje detalj räknas. Vi vet att maten inte bara ska vara utsökt, utan också presenteras på ett sätt som kompletterar och förhöjer evenemanget. Oavsett om du planerar en företagslunch, en konferens, ett produktlanseringsevent eller en årsdag, är vi här för att se till att dina gäster blir nöjda och mätta.

Vår cateringtjänst för företagsevent inkluderar en mängd olika menyer som kan anpassas efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från lättare luncher till fullständiga bufféer och gourmetmiddagar. Vårt team av erfarna kockar är experter på att skapa läckra rätter som tilltalar en mängd olika smakpreferenser. Vi erbjuder även ett brett utbud av vegetariska och allergivänliga alternativ.

Förutom maten erbjuder vi även serveringspersonal och porslin. Vår personal är professionell, vänlig och fokuserad på att ge dina gäster en positiv upplevelse. Vi tar hand om allt från uppläggning till servering och städning, så att du kan fokusera på ditt evenemang.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert för ditt företagsevent. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett minnesvärt och framgångsrikt evenemang!

Privata tillställningar

Privata tillställningar

På Catering Eskilstuna vet vi att varje privat tillställning är unik och förtjänar en personlig touch. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, ett bröllop, en jubileumsfest eller en intim middag, är vi här för att göra din tillställning minnesvärd.

Vår cateringtjänst för privata tillställningar erbjuder en mängd olika menyer som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team av erfarna kockar är experter på att skapa läckra rätter som tilltalar en mängd olika smakpreferenser. Vi erbjuder allt från italienska bufféer till grillade rätter och gourmetmiddagar. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av vegetariska och allergivänliga alternativ.

Utöver vår utsökta mat, tillhandahåller vi även professionell serveringspersonal som är redo att ge dina gäster en förstklassig serviceupplevelse. Vårt team är utbildat för att hantera alla aspekter av service, från uppläggning till servering och städning. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa en sömlös upplevelse för dig och dina gäster. Med oss vid rodret kan du fokusera på att njuta av ditt evenemang.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert för din privata tillställning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse!

Offentliga evenemang

Offentliga evenemang

På Catering Eskilstuna är vi stolta över att kunna erbjuda cateringtjänster för offentliga evenemang i Eskilstuna och omgivande områden. Vi förstår att offentliga evenemang, oavsett om det är en festival, en välgörenhetsgala, eller en kommunal sammankomst, kräver en annan nivå av planering och genomförande. Vårt team är redo att hantera de unika utmaningar som dessa evenemang innebär.

Vi erbjuder ett brett utbud av menyer som kan anpassas för att passa ditt specifika evenemang. Våra kockar är experter på att skapa läckra rätter som tilltalar en mängd olika smakpreferenser. Vi erbjuder allt från lättare luncher till fullständiga bufféer och gourmetmiddagar. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av vegetariska och allergivänliga alternativ.

För att komplettera våra kulinariska kreationer, erbjuder vi även ett utbud av porslin och serveringsutrustning för att säkerställa att varje rätt presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt. Vår personal är utbildad i alla aspekter av service, inklusive uppläggning, servering och städning. Vi är dedikerade till att skapa en positiv upplevelse för dina gäster, och vi tar hand om varje detalj så att du kan fokusera på ditt evenemang. Med Catering Eskilstuna, kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att vara en framgång.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert för ditt offentliga evenemang. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en framgångsrik och minnesvärd upplevelse!

Har du några frågor inför din bokning?

Vi har en sammanställd frågor och svar sida som besvarar många av dina frågor. 

Allt glasklart? Begär offert direkt

När du har bestämt dig för vilken typ av cateringtjänst du behöver, är nästa steg att begära en offert. På Catering Eskilstuna gör vi det enkelt för dig. Fyll i offertformuläret nedan med dina kontaktuppgifter och några detaljer om ditt evenemang, inklusive datum, antal gäster, och eventuella speciella önskemål eller kostrestriktioner. Vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt med en skräddarsydd offert som speglar dina behov och budget. Vi ser fram emot att göra ditt evenemang till en kulinarisk framgång!

Vår egna kock hos catering eskilstuna

Vi finns här för dig! 👋

Offertformulär inför din catering i Eskilstuna

Catering Eskilstuna

Tack för besöket, hoppas vi hörs!. Vi är din framtida partner när du är i behov av catering. Vi erbjuder skräddarsydda cateringtjänster för företagsevent, privata tillställningar och offentliga evenemang.

Sajten drivs av Agenci & Peys som tillsammans förvaltar Catering Eskilstuna